Lirik Lagu Terbaru, Song Lyrics Update

Ndx A.K.a - Ditinggal rabi

by oky , at 15.03



Em..AtikuD rasaEmne loro..
Nyawang kowCe rabi kaDro wong liyGo
G..nangis DgetihEm eluhku
Remuk ajBmur rosokCu
Kowe tegDo ninggal aEmku


Em..Opo Diki wes Emdalane
Kudu pisCah kelaDngan tresnaGne
G..Kudu DkuatEm atiku..
Em..KuduBm kuat batinku
C..Senajan nDyikso treEmsnoku


[Reff:]
Mas opGo kowe laDli
Karo sEmumpah janjBmimu
Biyen bCakal ngancaGni
Urip tCekan matiDku


PancenGe kowe tegDo
EmMedot tali aBmsmoro
Rabi kCaro wong lGiyo
MblenjaCni tresnoku nDelongGso


#Kembali keatas

G..Mbiyen tak tandur Dpari
tukule suket Emteki
Wes kadung tak pacBmari
malah ditinggal Crabi
kowe tego nglaraGni
mblenjani janjiC suci
Netes eluh tangiDsku
wong tresno wani kelangDan


Kembali ke : Reff (2x)
Comment disabled
Copyright ©2015 StandLyrics
Theme designed by Damzaky Powered by Blogger