Lirik Lagu Terbaru, Song Lyrics Update

Ndx A.K.a - Sayang

by oky , at 15.06



Lirik dan Kunci Gitar / Chord NDX A.K.A – Sayang
Versi Chord Lebih Mudah

[Intro] C

C Em
sayang.. opo kowe krungu
Am
jerite atiku
Em
mengharap engkau kembali
F G Em Am
sayang.. nganti memutih rambutku
F G C
ra bakal luntur tresnaku

[Intro] G

C
wes tak cobo nglalekke
Em
jenengmu seko atiku
Em
sak tenane ra ngapusi
iseh tresno sliramu
Am
duh pepujaning ati
Em
nanging kowe ora reti,
Em
kowe seng tak wanti-wanti

F
malah jebul saiki
G
kowe mblenjani janji
Em
jare sehidup semati
Am
nanging opo bukti
F G
koe medot tresnoku demi lanangan liyo
C
yowes ora popo insyaallah aku iso

C Am Em
lilo.. meh sambat kalih sinten
F G C
yen sampun mekaten merana uripku

F G Em Am
aku welasno nimas, aku mesakno aku
F G
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
C Em
sayang.. opo kowe krungu
Am
jerite atiku
Em
mengharap engkau kembali
F G Em Am
sayang.. nganti memutih rambutku
F G C
ra bakal luntur tresnaku

C
hari demi hari, uwis tak lewati
Em
yen pancen dalane, kudu kuwat ati
Am
ibarate sego, uwis dadi bubur
Em
nanging tresno iki, ora bakal luntur

F G
saktenane aku iki pancen tresno awakmu
Em Am F
ora ono liane, seng iso dadi penggantimu
G C
gur kanggo awakmu, seng cocok neng atiku
Am
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

Em
meh sambat kalih sinten
F
yen sampun mekaten
G C
merana uripku

F G Em Am
aku welasno nimas, aku mesakno aku
F G
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
C Em
sayang.. opo kowe krungu
Am
jerite atiku
Em
mengharap engkau kembali
F G Em Am
sayang.. nganti memutih rambutku
F G C
ra bakal luntur tresnaku

C
sayang opo krungu, tangise atiku
Em
mengharap kowe bali, neng jero ati iki
Am Em
nganti rambutku putih, tangis eluh dadi getih
Em
mbok yo gek ndang bali, nglakoni tresno suci

F G
aku marang sliramu
Em
do ragu neng atiku
Am
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
F
mung kanggo sliramu
G C
cintaku tetap abadi
C Am
selamanya sampai akhir hayat ini..

Em
meh sambat kalih sinten
F
yen sampun mekaten
G C
merana uripku

F G Em Am
aku welasno nimas, aku mesakno aku
F G
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
C Em
sayang.. opo kowe krungu
Am
jerite atiku
Em
mengharap engkau kembali
F G Em Am
sayang.. nganti memutih rambutku
F G C
ra bakal luntur tresnaku

C F
percoyo opo pamujamu (aselole)
F G C
cintaku.. tetap abadi..
Comment disabled
Copyright ©2015 StandLyrics
Theme designed by Damzaky Powered by Blogger