Lirik Lagu Terbaru, Song Lyrics Update

Didi Kempot - Kalung Emas

by oky , at 06.59
Intro: C Em F G

C Em
Kalung emas sing ono gulumu
F G C
Saiki wis malih dadi biru
Dm G
Luntur koyo tresnamu
Em Am
Luntur koyo atimu
F Dm Bb ..G
Saiki kowe lali karo aku..

*)
C Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
F G C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Dm G
Gedhe roso tresnaku
Em Am
Yo mung kanggo sliramu
F G C
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
G Am Em
Loro atiku..atiku keloro loro
F G C
Rasane nganti tembus ning dhodo

Int. Dm G C

G Am Em
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
F D G
Kebangeten opo salahku iki

C..Fm G
Opo dosaku iki..

Musik: C Em F G C
Dm G Em Am F Dm Bb G..

Kembali ke : *), Reff

C..Fm G C
Opo dosaku iki..
Comment disabled
Copyright ©2015 StandLyrics
Theme designed by Damzaky Powered by Blogger